KO JE MISTERIOZNI FUDBALER? Najzgodnija fudbalerka na svetu o ponudi od 100.000 evra za noć od slavnog kolege

Novosti online

11. 10. 2023. u 11:13

Ališa Leman (24) dugo važi za najlepšu i najatraktivniju fudbalerku sveta, a gde god se pojavi izaziva ogromnu pažnju. Nedavno se skinula i pokazala novu tetovažu, a sada je u jednom kratkom intervjuu ispričala nešto što će zapaliti fudbalsku javnost.

КО ЈЕ МИСТЕРИОЗНИ ФУДБАЛЕР? Најзгоднија фудбалерка на свету о понуди од 100.000 евра за ноћ од славног колеге

Foto: EPA

I vrlo verovatno zabrinuti jednog poznatog fudbalera! Naime, Ališa je otkrila da je nedavno u Majamiju dobila nepristojnu ponudu od kolege, koji je želeo da provede noć sa najlepšom fudbalerkom sveta.

- Bila sam u Majamiju, u mom omiljenom mestu. Upoznala sam prijatelje u jednom klubu tamo. Potom sam dobila poruku. Poruka je bila od nekog veoma poznatog. Već smo se sreli, ali ne lično. Bili smo na istom događaju. Poruka je glasila ovako: "Platiću Ališi 100.000 evra da provede noć sa mnom" - izjavila je lepa fudbalerka i zapalila javnost.

Prema njenim rečima, ponudu je odbila, a javnost željno iščekuje da otkrije identitet tog poznatog fudbalera. Kako kaže, to ne želi da uradi, ali i dalje ima njegove poruke u telefonu. Zbog cele situacije, poručila mu je da je glup.

- Reakcija na ponudu je bila - nema šanse! Pa ipak - samo 100.000 evra. Naravno da nisam odgovorila, bilo bi suludo. Ne mogu da otkrijem o kome se radi. Stvar je u tome što i dalje imam poruku. On je ispao malo glup, a poznat je širom sveta - kaže Ališa i ostavlja prostor za spekulacije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori