NEDOVIĆ PRED ZVEZDA - ASVEL: ''Nismo još uigrani, pun fokus na teren pa ćemo videti''

Novosti online

04. 10. 2023. u 21:58

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović izjavio je pred utakmicu sa Asvelom, da njegov tim očekuje iscrpljujuća utakmica ali da su "crveno-beli" spremni.

НЕДОВИЋ ПРЕД ЗВЕЗДА - АСВЕЛ: Нисмо још уиграни, пун фокус на терен па ћемо видети

FOTO: M. Vukadinović

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19 časova dočekuju ekipu Asvela u utakmici prvog kola Evrolige.

- Dolazi nam u goste ekipa koja je atletski jako moćna i ima iskusne igrače na evroligaškom nivou. Igra im se zasniva na dvojcu De Kolo i Lovernj. Imaju ekstra visokog igrača. Sigurno nas očekuje iscrpljujuća utakmica i mislim da smo spremni. Motiv je puna hala. Ali, treba da se fokusiramo na teren i da euforija ne utiče na nas. Znamo da to može da krene u pogrešnom pravcu. Pun fokus na teren pa ćemo videti - izjavio je Nedović i dodao da je prva utakmica protiv Igokee bila pod odigrana pod tenzijom.

- Svi smo bili malo stegnuti na početku. Što je normalno. Nismo još uigrani. Ne znamo gde smo sa snagom u odnosu na ostale ekipe. Iz te utakmice nosimo jedan pozitivan utisak zbog tog drugog poluvremena i pokušaćemo da to prenesemo na ovu utkamicu i da uklopimo igrače koji su bili povređeni - zaključio je Nedović.

BONUS VIDEO: Nesvakidašnja izjava Duljaja nakon pobede nad Napretkom: "Čestitam mladencima, želim im puno sreće''

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)