SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: Luka Modrić ide kod Lionela Mesija?

Novosti online

24. 09. 2023. u 18:10

KAPITEN hrvatske fudbalske reprezentacije narednog leta izaći će iz ugovora sa Real Madridom, a sve je više spekulacija o tome gde će karijeru nastaviti Luka Modrić.

СЕНЗАЦИОНАЛАН ТРАНСФЕР НА ПОМОЛУ: Лука Модрић иде код Лионела Месија?

FOTO: EPA

Kako piše Mundo Deportivo, Luis Suarez mogao bi da se ovog januara pridruži Lionelu Mesiju u Interu iz Majamija, a list navodi da bi na isti potez mogao da se odluči i Luka Modrić.

- Bekamova želja je da timu doda i osvajača Realove Zlatne lopte, koji ne dobija željenu minutažu pod Karlom Anćelotijem i možda razmisli o odlasku u Majami da igra sa Mesijem, dodaje se.

U celoj priči postoji i problem, navodi se dalje u tekstu. Taj problem je gornja granica zarada, jer bi Mesi, Suarez, Alba i Buskets svojim primanjima napunili 40 odsto dozvoljenog iznosa za isplatu plata timu.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)