VULVERHEMPTON ODBIO SITI: "Građani" će morati da pojačaju ponudu za vezistu

Tanjug

24. 08. 2023. u 19:30

ČELNICI Vulverhemptona odbili su prvu ponudu Mančester sitija od 55 miliona evra za portugalskog fudbalskog reprezentativca Mateusa Nunjesa, prenose britanski mediji.

ВУЛВЕРХЕМПТОН ОДБИО СИТИ: Грађани ће морати да појачају понуду за везисту

FOTO: Tanjug/AP

Uprava "građana" želi da pojača vezni red posle povrede Belgijanca Kevina de Brujnea, koji će zbog povrede da pauzira najmanje do kraja godine.

Menadžer šampiona Engleske Pep Gvardiola želeo je da angažuje fudbalera Vest Hema Lukasa Paketu, ali je katalonski trener odustao od brazilskog igrača, koji je optužen od strane FA da je učestvovao u onlajn klađenju. Nakon toga se okrenuo portugalskom igraču.

Nunjes (24) je u Vulverhempton stigao 2022. godine iz Sportinga za 45 miliona evra. On je prošle sezone u dresu "vukova" odigrao 39 utakmica i postigao je jedan gol.

Nunjes je rođen u Brazilu, a od 2021. igra za reprezentaciju Portugalije.

BONUS VIDEO: Prva zvanična utakmica na novom stadionu u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)