SVI SU GA ČEKALI NA MARAKANI, ALI... Luka Jović oblači dres sedmostrukog prvaka Evrope

Novosti online

23. 08. 2023. u 08:33

Srpski fudbaler Luka Jović sigurno narednih dana napušta Fiorentinu, pa se postavlja pitanje gde će nastaviti karijeru.

СВИ СУ ГА ЧЕКАЛИ НА МАРАКАНИ, АЛИ... Лука Јовић облачи дрес седмоструког првака Европе

FOTO: M. Vukadinović

Navijači Zvezde su se nadali da bi mogao da se vrati na Marakanu i pomogne svojoj bivšoj ekipi u Ligi šampiona, ali kako sada stvari stoje, od toga nema ništa.

Prema pisanju italijanskih medija, za Jovićeve usluge je zainteresovan fudbalski gigant Milan, i navodno su već počeli pregovori između njegovog menadžera Fali Ramadanija i čelnika rosonera.

Kako prenosi "Korijere delo sport", trener Stefano Pioli veoma ceni Jovića, koga je hteo već da pozajmi iz Real Madrida, ali tada je kamen spoticanja bio finansijski momenat. Milan ne bi trebalo da ima problema da preuzme njegovu platu od 2,5 miliona evra, ali mora da nađe model poslovanja sa Fiorentinom.

"Viola" ima prava na Jovića do 2024. godine, s tim da 50 odsto od prava pripadaju i Real Madridu. Sportskom sektoru "rosonera" ostaje dovoljno vremena da reše papirologiju sa klubom iz Firence i dovedu Jovića za nastavak Serije A i Ligu šampiona.

U ovom času imaju dobre šanse, pa se čini da će Luka ostati u "kalču". Izvesnije nego da se vrati na "Marakanu", jer Zvezda ne može da parira sa visinom plate. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024