U PAKETU MITAR I NEJMAR? Žurka kod Sergeja - Al Hilal dogovorio sve sa Brazilcem, Srbin sledeći!

Novosti online

14. 08. 2023. u 22:15

POKUŠALI su sa Mbapeom - nisu uspeli! Ali, sa Nejmarom izgleda hoće! Evropa bruji, još sam potpis deli brazilskog mađioničara od potpisa sa Al Hilalom, a kako Fabricio Romano javlja, saudijski klub je obnovio pregovore sa Fulamom oko dovođenja i Aleksandra Mitrovića u paketu sa Nejmarom.

У ПАКЕТУ МИТАР И НЕЈМАР? Журка код Сергеја - Ал Хилал договорио све са Бразилцем, Србин следећи!

Profimedia / Tanjug AP

Tim koji su već pojačali Malkom, Kalidu Kulibali, Ruben Neveš i Sergej Milinković - Savić, postaće glavni konkurent za trofeje na arabijskom poluostrvu. Sa Nejmarom je već sve dogovoreno - plata od 160 miliona za dve godine, dok će PSŽ pripasti manje od 100 miliona evra. Daleko niža svota od one koje su platili Barseloni (222 miliona) za Brazilca.

Kada je u pitanju Mitrović, tu će sve ići znatno teže. Pokušali su već bogati Arapi jednom, ali je Fulam bio nemuoljiv i nije pristajao na obeštećenje od 30 ili 40 miliona evra. Tražili su negde oko 60, što čak ni Al Hilalu ne pada na pamet da plati. Povratak za pregovarački sto, daje naznake da su Arapi spremni da se nađu negde na pola puta, pitanje je da li su i Englezi.

Što se tiče srpskog fudbalera, on nema nikakvu dilemu - želi da se pridruži Sergeju po svaku cenu u Al Hilalu koji mu je navodno spremio platu u visini od 15 miliona evra po sezoni. U pitanju je trogodišnji ugovor koji bi Mitroviću doneo oko 45 miliona. Ako na "Krejven kotidžu" kažu da, našem asu sledi ugovor karijere, ali i odlazak iz kluba gde je proveo pet godina, odigrao 206 utakmice i postigao 111 golova.

BONUS VIDEO: MILIONI NA ULICAMA: Pogledajte slavlje Argentinaca u Buenos Ajresu na dočeku svetskih šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu