HAOS U DRUGOJ LIGI FRANCUSKE: Navijač Bordoa odgurnuo igrača Rodeza, utakmica morala da se prekine (VIDEO)

Tanjug

03. 06. 2023. u 09:33

ODLUKA o tome ko će se uz fudbalere Avra vratiti u francusku elitu pašće naknadno pošto je meč Bordo - Rodez prekinut zbog napada na igrača gostiju, pa će Mec morati da sačeka administrativnu odluku o prekinutoj utakmici.

ХАОС У ДРУГОЈ ЛИГИ ФРАНЦУСКЕ: Навијач Бордоа одгурнуо играча Родеза, утакмица морала да се прекине (ВИДЕО)

FOTO: Profimedia

Rodez, koji samo pobedom u Bordou može da izbegne ispadanje u treću ligu, poveo je golom Lukasa Buadesa u 22. minutu. Dok je on sa saigračima slavio gol, jedan navijač Bordoa mu je prišao i odgurnuo ga, a posle dužeg većanja sa delegatom, glavni sudija meča je odlučio da prekine utakmicu.

Odluka o ovom susretu biće doneta u ponedeljak, da li će se nastaviti od trenutka prekida ili će biti registrovana službeno, pobedom gostiju.

Mec je pobedio Bastiju 3:2 i sad ima 72 boda, tri više od Bordoa, ali i za pet golova bolju gol razliku i više postignutih golova, pa je praktično već obezbedio povratak u elitu.

Bordo bi, ukoliko se nastavi prekinuti meč protiv Rodeza, morao da postigne šest golova za manje od 70 minuta, a da pri tome ne primi nijedan, da bi se vratio u francusku elitu.

Ukoliko utakmica u Bordou bude registrovana službenim rezultatom kao pobeda gostiju, Rodez će opstati u drugoj ligi, a Mec će se vratitu u društvo najboljih.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju