IZRAELCI NAŠLI ZAMENU: Na klupu Makabija stiže srpski trener

Novosti online

06. 05. 2023. u 22:20

BARAK Bahar ide na klupu Crvene zvezde, a njega će da zameni bivši trener Partizana Marko Nikolić. Ovo "na sva zvona" najavljuju ovih dana sportski mediji u Izraelu koji su Baharu već "pronašli" zamenu u Makabiju iz Haife.

ИЗРАЕЛЦИ НАШЛИ ЗАМЕНУ: На клупу Макабија стиже српски тренер

Marko Nikolić foto: EPA

Izraelci još jednom podsećaju da je Barak već sklopio dogovor sa Zvezdom, da je Miloš Milojević na izlaznim vratima iz Zvezde, a Nikolića su imenovali kao jednog od najboljih srpskih trenera. Podsećaju da je sa Partizanom osvoji duplu krunu 2017. godine, da je sa Videotonom osvojio jednu titulu i Kup Mađarske, a sa Lokomotivom iz Moskve i Kup Rusije. Upravo mu je Lokomotiva bila poslednji klub u karijeri, sa kojom se rastao 5. oktobra 2021. godine.

Sportska štampa u Izraelu Nikolića trenutno vidi kao najozbiljnijeg kandidata za klupu Makabija iz Haife, jer je trenutno bez posla, ali i vrlo željan posla.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)