TOTENHEM URADIO NEŠTO NEVEROVATNO: Na ovakav način su se "pevci" iskupili navijačima za blamažu

Novosti online

25. 04. 2023. u 21:41

TOTENHEM je poražen od Njukasla 6:1, a nakon ubedljive blamaže "pevaca", čelnici londonskog tima odlučili su se na nesvakidašnji potez.

ТОТЕНХЕМ УРАДИО НЕШТО НЕВЕРОВАТНО: На овакав начин су се певци искупили навијачима за бламажу

FOTO: Tanjug

Opravdano, navijači su nakon debakla Totenhema bili razočarani, poruke nezadovoljstva dobio je i predsednik Danijel Livaj. Klub je napustio i privremeni trener Kristijan Stelini, a zamenio ga je Rajan Mejson.

Klub se obratio saopštenjem u kojem je obavestio javnost o nesvakidašnjem potezu kojim žele da se iskupe navijačima.

- Kao tim, razumemo vašu frustraciju, vaš bes. Nije bilo dovoljno dobro. Znamo da reči nisu dovoljne u ovakvim situacijama, ali verujte nam, ovakav poraz boli.

- Cenimo vašu podršku, kod kuće i u gostima, imajući to na umu, navijačima bismo želeli da nadoknadimo troškove njihovih ulaznica za utakmicu na "Sejnt Džejms Parku". Znamo da to ne menja ono što se dogodilo u nedelju i daćemo sve od sebe da se iskupimo protiv Mančester junajteda u četvrtak uveče kada će nam opet biti potrebna vaša podrška. Zajedno i samo zajedno možemo pokrenuti stvari, navodi se u saopštenju.

Utakmica protiv Mančester junajteda igra se u četvrtak od 21.15. Ovaj duel mogao bi da bude od velike važnosti  u borbi za četvrto mesto koje vodi u Ligi šampiona.

VONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)