OBRT! Zvezda dobila ozbiljnog konkurenta u trci za Barakom Baharom

Novosti online

04. 04. 2023. u 12:10

PRETHODNIH dana se mnogo spekulisalo o dolasku Baraka Bahara u Crvenu zvezdu. To je praktično bila rešena stvar, prema informacijama iz Izraela, ali...

ОБРТ! Звезда добила озбиљног конкурента у трци за Бараком Бахаром

Foto: EPA

Beogradski crveno-beli su dobili neočekivanog konkurenta u trci za Izraelcem i to ni manje ni više nego bratski klub Olimpijakos. 

Crveno-beli iz Pireja su u ponedeljak ostali iznenada bez prvog stručnjaka nakon što je Španac Mičel odlučio da se povuče. Njegovo mesto preuzeo je bivši trener Marselja Žoze Anigo, koji je u klubu obavaljao ulogu sportskog direktora.

Francuz se prihvatio posla ali samo do kraja sezone. Do leta se očekuje da Grci pronađu rešenje, a Bahar poziv iz Pireja vidi i kao šansu za napredak do engleske Premijer lige, budući da je vlasnik crveno-belih Marinakis ujedno i vlasnik Notingem Foresta.

Ko bi rekao da će dva bratska kluba ući u klinč oko trenera, ali definitivno Izraelac će posvađati crveno-bele iz Beograda i Atine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni