ERAKOVIĆ PRED DERBI: ''Verujem u punu Marakanu...''

Novosti online

01. 03. 2023. u 12:38 >> 12:41

Jedan od najtalentovanijih srpskih defanzivaca Strahinja Eraković priznao je da jedva čeka 169. večiti derbi.

ЕРАКОВИЋ ПРЕД ДЕРБИ: Верујем у пуну Маракану...

FOTO: M. Vukadinović

- Izuzetno sam nestrpljiv i jedva čekam da istrčim na teren u petak. Mnogo volim večite derbije, atmosferu koja se stvori, kao i taj pozitivan pritisak sa kojim sam naučio da se nosim još u mlađim kategorijama Crvene zvezde. Siguran sam da nas očekuje fudbalski spektakl koji će upotpuniti Marakana i atmosfera koju prave naši navijači. Svesni smo koliko je derbi važan, za navijače je to jedna od najbitnijih utakmica u sezoni i bez obzira na bodovnu razliku na tabeli, očekuje nas izuzetno težak meč. Naravno, i nama igračima je derbi veoma bitan, reč je o utakmici koja je izuzetno važna za samopouzdanje i nema lepšeg osećaja nego ostvariti pozitivan rezultat u najvećem meču srpskog fudbala - počeo je Eraković. 

 
Zvezda ima 13 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ali mladog Erakovića ne opušta ta činjenica.
 
- Raduje me što smo u dobroj formi i što iz meča u meč sve bolje igramo. Bili smo odlični u Ivanjici, pre toga protiv Voždovca i Čukaričkog takođe, kao i Vojvodine, iako nismo trijumfovali, tako da nema razloga da derbi ne dočekamo puni samopouzdanja, iako smo svesni činjenice da se kroz istoriju dešavalo da forma ne utiče na konačan rezultat tog meča. Ne razmišljamo o bodovnoj razlici, niti će ta prednost da utiče u smislu našeg pristupa meču. Pripremamo se dobro tokom cele nedelje, atmosfera u ekipi je fantastična, koncentrisani smo i željni da obradujemo naše navijače koji će, siguran sam, ispuniti Marakanu. Posle derbija nas čeka i proslava rođendana, u utakmici protiv Novog Pazara koja je na programu 11. marta, tako da ćemo imati motiv više i u tom smislu da izborimo dobar rezultat - podvlači talentovani defanzivac. 

BONUS VIDEO: "AKO JE TO REKAO, TO JE SRAMOTA" Gordan Petrić zbunjen potezom svog igrača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili