TRENER DENVERA O NEVEROVATNOM DOSTIGNUĆU JOKIĆA: Najimpresivnije kod njega je koliko je skroman

Tanjug

01. 03. 2023. u 11:09

NIKOLA Jokić je po ko zna koji put ispisao istoriju NBA lige. On je u pobedi Denvera nad Hjustonom (112:133) ostvario 100. tripl-dabl u najjačem košarkaškom nadmetanju na svetu. O svemu tome govorio je trener Nagetsa Majkl Meloun.

ТРЕНЕР ДЕНВЕРА О НЕВЕРОВАТНОМ ДОСТИГНУЋУ ЈОКИЋА: Најимпресивније код њега је колико је скроман

FOTO: EPA

Strateg tima iz Kolorada je izjavio da javnost mora više da ceni sve što radi srpski as i da ga je najviše impresionirala njegova skromnost.

Nikola Jokić je protiv Hjustona imao učinak od 14 poena, 11 skokova i 10 asistencija i tako stigao do jubilarnog 100. tripl-dabla od kada igra u NBA ligi.

- Ne smemo da ga shvatamo zdravo za gotovo. Dugo sam u ovom poslu i znam koliko stvari brzo mogu da se promene, zato moramo ceniti sve što radi. To što se spominje u kontekstu svih ovih istorijskih dostignuća, samo nas podseća koliko smo blagosloveni što imamo tipa poput Nikole, koji je toliko talentovan, koji je postigao sve te stvari na parketu, ali najimpresivnije kod njega je koliko je skroman. Upravo sam mu dao loptu za uspomenu na jubilej i mislim da ga je bilo sramota. Ne želi da bude u centru pažnje - izjavio je Meloun.

Podsetimo, Srbin je postao drugi je najbrži igrač koji je došao do 100 tripl-dablova. Za to su mu bile potrebne 582 utakmice, dok je apsolutni rekorder Oskar Robertson sa samo 277.

BONUS VIDEO: "Muzičko" zagrevanje košarkaša Srbije pred meč sa Grčkom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu