PARTIZAN JOŠ JEDNOM BLEDOM PARTIJOM RAZOČARAO NAVIJAČE: Kragujevčani žale i za celim plenom

M. Blažić

27. 02. 2023. u 16:40

PRETHODNE dve decenije na muzičkoj sceni postoji bosansko-hercegovačka grupa "Dubioza kolektiv", a ako je neko u srpskom fudbalu u poslednje vreme blizu da tako bude okarakterisan onda je to definitivno Partizan. Izabranici Gordana Petrića od početka drugog dela sezone su brukama protiv Mladosti GAT i Šerifa u revanšu plej - ofa Lige konferencije pred svojim navijačima pridodali i mršav remi protiv Radničkog 1923 pred jedva 200 svedoka na stadionu u Humskoj - 1:1 (1:0).

ПАРТИЗАН ЈОШ ЈЕДНОМ БЛЕДОМ ПАРТИЈОМ РАЗОЧАРАО НАВИЈАЧЕ: Крагујевчани жале и за целим пленом

FOTO: M. Vukadinović

Rasprodaja na terenu koji je dugo predstavljao nerešivu enigmu za mnogo jače protivnike od Kragujevčana je nastavljena neobjašnjivo bledom partijom koja je crno-bele dovela do polovičnog učinka u svom fudbalskom domu u Superligi. Uz šest pobeda, broj remija se sada popeo do četiri remija, uz dva poraza, čime se prednost najvećeg rivala pred 169. večiti derbi popela na čak 13 bodova.

Gostovali su fudbaleri sa "Čika Dače" kroz istoriju devet puta na stadionu Partizana i nikada nisu uspeli da osvoje ni bod, a juče su jednostavno morali jer domaćin nije imao ni ideju, ni volju, ni snagu ni znanje da urade bilo šta vredno pomena. Uspeo je Petrićev tim da povede u 12. minutu kada je Menig zatresao mrežu Raičeviću na asistenciju debitanta Kolorada i to je bio prvi, ali i poslednji udarac domaćina u okvir gola. Gosti su do zasluženog boda stigli u 80. minutu kada je Vidosavljević pogodio na identičan način kao Diop iz Šerifa pre pet dana, a Maksimović je nekoliko minuta kasnije mogao da donese i potpuni preokret.

- Ovo je realnost trenutno ekipe i fudbalskog kluba Partizan. Imali smo u nekom trenutku priliku da rešimo, a onda smo mogli i da izgubimo bod. Nikad ne kritikujem igrače, ali ako je golman Popović rekao to da se 17. put povlačimo to je njegova sramota - konstatovao je Gordan Petrić u izjavi za "Arenu" posle utakmice.

PARTIZAN - RADNIČKI 1923 1:1 (1:0)

STRELCI: Menig u 12. za Partizan, Vidosavljević u 80.minutu za Radnički 1923. Stadion Partizana. Gledalaca: 200. Sudija: Pavle Tomić (Beograd) 7.

PARTIZAN: Popović 6,5 - Živković 6, Ilić 6, Vujačić 6, Urošević 6,5 - Traore 5,5 (od 83. Baždar -), Kolorado 7 (od 78. Fejsa -) - Dijabate 5,5 (od 61. Jović -), Pantić 5,5 (od 61. Natho -), Menig 6,5 - Rikardo 6 (od 78. Pavlović -).

RADNIČKI 1923: Raičević 6,5 - Vlajković 7, Mitrović 7, Miličić 7, Pecelj 7 - M. Vidović 6,5, Zorić 6,5 - Čolović 7 (od 90+4 Krajišnik -), Vidosavljević 7,5 (od 90+6 Vidović -), Evandro 7 (od 75. Maksimović -) - Milunović 6,5 (od 75. Đurić -).

Igrač utakmice: Milutin Vidosavljević (Radnički 1923)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima