STEFAN BAJČETIĆ PRELOMIO: Liverpulov vunderkind odlučio za koju će reprezentaciju nastupati

Novosti online

25. 02. 2023. u 08:50

SRBIJA je rešila jednu dilemu, ali ne i drugu.

СТЕФАН БАЈЧЕТИЋ ПРЕЛОМИО: Ливерпулов вундеркинд одлучио за коју ће репрезентацију наступати

Foto: Tanjug

Naime, Lazar Samardžić je izabrao Srbiju pre Nemačke, pa se sa nestrpljenjem čekalo šta će odlučiti Stefan Bajčetić, uzdanica Liverpula.

Sin nekadašnjeg fudbalera Zvezde se, bar smo mi tako mislili lomi između Španije i Srbije, ali... Ako je verovati Špancima za Bajčetića postoji samo "furija" o "orlovima" i ne razmišlja. Španska "Marka" tvrdi da je Stefan odlučio za koga će nastupati.

- Vođstvo Fudbalskog saveza Španije i treneri poduzimaju potrebne poteze kako bi se Bajčetić, vezista Liverpula koji je bio u početnoj postavi protiv Real Madrida u utorak, definitivno odlučio za reprezentaciju Španije. Fudbalski savez Srbije vrši maksimalan pritisak na oca, bivšeg igrača Selte , te samog igrača kako bi on u martu došao na okupljanje reprezentacije Srbije - počeo je tekst najuticajniniji španski medij i dodao rečenicu koja otklanja i poslednju dilemu.

- Ali, čini se da je Bajčetić odlučio da igra za Španiju. Uostalom, u avgustu prošle godine debitovao je za U-19 reprezentaciju, dao je svoju reč. Fudbaler ima dvojno državljanstvo, što je bitno zapamtiti. Rođen je u Vigu i čini se da će njegova budućnost biti vezana uz špansku reprezentaciju.

Španci su zaključali Bajčetića, Srbija je dobila Samardžića, polovičan učinak što nije loše, ako se uzme u obzir da smo mogli ostati bez obojice perspektivnih igrača koji predstavljaju budućnost evrospkog fudbala.

BONUS VIDEO: ANKETA - Pitali smo Beograđane da li Dragan Stojković treba da ostane selektor? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)