KLOP: "Od svih igrača koje sam gledao kako igraju fudbal, on je najveći"

Novosti online

28. 12. 2022. u 10:02

MENADžER Liverpula Jirgen Klop analizirao je događanja sa nedavno završenog Mundijala u Kataru. Nemački strateg izjavio je da je reprezentacija Argentine zaslužila da osvoji Svetsko prvenstvo, prenose britanski mediji, a tom prilikom dotakao se i debate oko toga ko je najveći fudbaler svih vremena.

КЛОП: Од свих играча које сам гледао како играју фудбал, он је највећи

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Argentina je 18. decembra u finalu Mundijala posle boljeg izvođenja penala savladala Francusku. 

- Čestitam Argentincima od srca. Zaslužili su zlato, finale je bilo posebno. Kada vidite kako su igrači i cela država slavili, znate da je prava ekipa osvojila zlato. Srećan sam zbog njih, čekali su dugo na to. Najbolji fudbaler mog vremena uspeo je da dođe do cilja - rekao je Klop.

Kapiten "gaučosa" Lionel Mesi proglašen je za najboljeg igrača Mundijala, a Klop je izneo niz pohvala na račun argentinskog maestra.

- Od svih igrača koje sam gledao kako igraju fudbal, Mesi je najveći. On odlično igra s obzirom na to da ima 35 godina. Mesi je svima dokazao da može da igra fudbal na najvišem nivou s obzirom na godine. To znači da ne možemo prerano da ih otpišemo - istakao je Klop.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!