JEZIVO! NBA SE MOLI ZA SRBINA: Cela hala je zanemela posle onoga što je sinoć doživeo Pokuševski

Novosti online

28. 12. 2022. u 08:21

PRETHODNE noći u NBA ligi igrači Oklahome savladali su San Antonio rezultatom 130:114, ali je ovaj meč ostao u senci jezive povrede koju je doživela supertalentovana nada srpske košarke - Aleksej Pokuševski.

ЈЕЗИВО! НБА СЕ МОЛИ ЗА СРБИНА: Цела хала је занемела после онога што је синоћ доживео Покушевски

FOTO: Printskrin

Naime, on je na parketu proveo samo dva minuta, a meč je završio sa tri poena, iz jedinog ispaljenog šuta za to vreme.

Sigurno da bi naš momak imao zapaženiji učinak da nije došlo do povrede posle jednog prodora njegovog saigrača, kada je krenuo na ofanzivni skok. Tada je nezgodno doskočio i završio je na zemlji uz bolnu grimasu na licu.

Cela hala je zanemela u tom trenutku u strahu, za sada se niko iz Oklahome nije oglasio, pa su molitve ljubitelja košarke uz srpskog igrača, uz nadu da povreda nije ozbiljnija i da ga neće previše odvojiti od parketa.

Neka prva predviđanja su da je došlo do kidanja ligamenata, što bi moglo da ostavi Pokuševskog van terena do kraja sezone, a i da ozbiljno utiče na njegovu raspoloživost timu i na početku naredne.

Uskoro se očekuje i zvanično obraćanje nekog iz kluba, nakon što Aleksej po hitnom postupku obavi sve potrebne analize koje će pokazati koliko oštećenje su pretrpeli njegovi ligamenti.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna