BOGATI RUSI ODVODE MILJENIKA "DELIJA": Crvena zvezda na pragu da ostane bez jednog od najboljih

Novosti online

24. 12. 2022. u 22:33

FUDBALSKI klub Crvena zvezda uskoro bi mogao da ostane bez jedinog reprezentativca Srbije kog ima u svojim redovima, i stuba odbrane.

БОГАТИ РУСИ ОДВОДЕ МИЉЕНИКА ДЕЛИЈА: Црвена звезда на прагу да остане без једног од најбољих

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, kako prenosi "Kurir", ruski Krasnodar je zagrizao za Strahinju Erakovića. Bojazan da će talentovani centralni bek napustiti "Marakanu" potkrepljuje i izjava sportskog direktora Crvene zvezde, Mitra Mrkele, koji je juče izjavio da će Eraković u slučaju dobre ponude napustiti klub.

FOTO: FK Crvena zvezda

Jedna takva je očigledno došla na adresu tima iz Ljutice Bogdana, a zanimljivo da je u pitanju tim koji je već imao mladog srpskog štopera na radaru u ranijem periodu i već slao upit.

Tada je Krasnodar Zvezdi ponudio 6.500.000 evra plus čak 50 odsto novca od naredne prodaje što su u crveno-belom taboru glatko odbili.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

Ne odstupa Zvezda od ideje da za Erakovića prihoduje između 10.000.000 i 12.000.000 evra. Pogotovo što mu je cena dodatno porasla nakon odlaska na Mundijal, iako nije upisao ni minut u Kataru.

Šampion Srbije doveo je Uroša Spajića, sa jasnom namerom da zamena za Strihinju bude spremna, s obzirom da Aleksandar Dragović sigurno ostaje, što je juče i Mrkela potvrdio.

FOTO: M. Vukadinović

Deluje da Eraković neće biti jedini Srbin u ambicioznom timu iz Rusije, naš stručnjak Vladimir Ivić kojem je ponuđena plata sa bonusima od blizu 2.500.000 evra. trebalo bi da preuzme kormilo zelenih.

Iza Krasnodara stoji prebogati Rus Sergej Galicki, koji još nije ostvario želju, a to je da sa svojim klubom osvoji rusku Premijer ligu. Igrao je Krasnodar u Ligi šampiona i Ligi Evrope, ali titula je ostala nedosanjani san za Galickog.

Jasno je da Krasnodaru novac nije problem. Samo je pitanje da li će i koliko Zvezda uspeti da izvuče za Erakovića. Bilo od Rusa ili nekog drugog…

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

PARTIZAN SE OGLASIO O POVREĐENIM IGRAČIMA: Evo kakvo je stanje sa Jovanovićem i Saldanjom