FUDBALSKI NOVINAR "PONIZIO" NOVAKA: Đoković nije mogao da veruje šta mu se desilo na ulicama Dubaija (VIDEO)

Novosti online

24. 12. 2022. u 18:09

NOVAK Đoković ukrao je šou u Dubaiju, ali ovoga puta ne teniskom magijom koju nesumnjivo poseduje, već načinom na koji provodi vreme u ovom gradu.

ФУДБАЛСКИ НОВИНАР ПОНИЗИО НОВАКА: Ђоковић није могао да верује шта му се десило на улицама Дубаија (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Kralj "belog sporta" ludo se zabavlja na egzibicionom turniru pred velike okršaje u Australiji, o čemu svedeče samo neki od brojnih videa koji kruže internetom.

Pored njegovih performansa unutar teniskog borilišta isplivao je još jedan zanimljiv video.

Naime, popularna stranica "433" koja se bavi isključivo fudbalom se našla u Dubaiju, gde je između ostalog i na ulici snimala zanimljive sadržaje. Jedan od članova tima "433" je izazivao ljude na neku vrstu igre gde bi on trebalo da ih predribla.

Đoković je prolazio u odelu, kada je odlučio da se "okuša" u ovoj igri. Član "433" je počeo varkama da se igra sa Đokovićem, koji je bio sve bolji, sve do jednog trenutka, kada mu je koncentracija popustila i kada mu je lopta prošla kroz noge. Trenutak kakav se u Srbiji popularno zove "suknjica", što je u nekom sportskom svetu poniženje za onoga kome se to uradi. 

Odmah je nastao smeh, Đoković nije mogao da veruje šta mu se desilo, a ni ostali prisutni koji su se našli tu u tom trenutku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 433 (@433)

Podsetimo, Đoković je prethodnog dana savladao Sebastijana Ofnera, ali u fokusu su bile van-teniske teme.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna