HRVAT ISPROZIVAO ZVEZDU: "Kako su krenuli, dovešće i Kristijana Ronalda"

Novosti online

24. 12. 2022. u 19:00

CRVENA zvezda je dovela Luku Vildozu, a potom i Fakunda Kampaca, a kako prenosi italijanski novinar Luka D' Alesandro Zvezda bi mogla da dovede i Akilea Polonaru, a to je zasmetalo Miru Bilanu

ХРВАТ ИСПРОЗИВАО ЗВЕЗДУ: Како су кренули, довешће и Кристијана Роналда

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, Crvena zvezda "juri" pojačanje kojim će nadoknaditi izostanak povređenog Hasana Martina, te se ime Ahilea Polonare stidljivo pominje kao potencijalno rešenje.

Ovu informaciju je putem Tvitera preneo italijanski novinar Luka D'Alesandro, što je očigledno privuklo pažnju Mire Bilana.

- Kako su krenuli, o kraja prelaznog roka će uzeti i Kristijana Ronalda, napisao je on.

KO JE MIRO BILAN

Svim ljubiteljma ABA lige u sećanju je ostao Miro Bilan, jedan od najboljih centara tog takmičenja, koji je čak šest sezona igrao za Cedevitu. U karijeri je nastupao još za Šibenik, Zadar, Strazbur, Asvel, Dinamo Sasari, Prometej i trenutno igra u Peristeriju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega