LETI, LETI, LETI, JOKIĆ! Srpski as je prethodne noći učinio nešto što je retkost na njegovom repertoaru (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

24. 12. 2022. u 18:47

NIKOLA Jokić briljirao je i prethodne noći u NBA ligi. Nemoćni Portland gledao je kako Srbin pleše po parketu i demonstrira svoju košarkašku inteligenciju.

ЛЕТИ, ЛЕТИ, ЛЕТИ, ЈОКИЋ! Српски ас је претходне ноћи учинио нешто што је реткост на његовом репертоару (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

I ove večeri momak iz Sombora pogodio je nekoliko šuteva van balansa, preko ruke čuvara, onako nonšalantnom iz mesta, nekako još laganije nego što je to na sličan način radio legendarni Dirk Novicki.

A, učinio je nešto i što nije deo njegovog uobičajnog repertoara. Jokić je istrčao u tranziciji i u punom trku munjevite kontre snažno zakucao loptu na obruč rivala.

Podsetimo, prva zvezda Denvera, Nikola Jokić, upisao je 29 poena, 11 asistencija i osam skokova u pobedi svog tima nad divizijskim rivalima Portland trejlblejzersima, 120:107.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije