NEMA mira u srpskom fudbalu i taman nekako pred Svetsko prvenstvo on pokaže svoje najružnije lice i osobine. Samo 19 dana pred početak Mundijala u Kataru, Fudbalski savez Srbije dobio je šamar od kojeg će verovatno malo teže da se oporavi.

Komentari (3)

dragiša

01.11.2022. 12:44

Urednika molim da objavi ovaj komentar jednog decenijskog čitaoca Novosti. Kakav sramni tekst u današnjem štampanom izdanju lista,na zadnjoj strani,a sada i na portalu.Aupra Iljukića. G. Iljukić neprestano ininuira da ke Zvezda sve ovo organizovala, da to štoki reprezentaciji, i slično...Za to ne daje ni jedan argument,a novinar bez argumenta je sve samo ne to. Zvezda je jasno,javno,tarnsapernto rekla da ne podržava Bjekovića,da traži odlaganje izbora posle Mundijala...Njen predstavnik je bio na prvom skupu. Iljukić kao neki agent motri na tog Zvezdinog predstavnika i već zna novinar da se on s nekim dogovarao,jer je telefonirao tokom čekanja! Neverovatno. Razumem navijanje, razumem da je naklonen Partizanu,ali ne razumem da kao novinar to manifestuje jer medju čitaocima Novosti je i onih koji ne navijaju za partizan.Hvala uredniku,molim da se objavi komentar.Toliko možete učiniti za deceniskog čitaoca i neostrašćenog navijača.

Tako providno

01.11.2022. 12:57

Vec vidjeno zbog kog ZLA Srpskog fudbala se nismo kvalifikovali na Evropsko prvenstvo, (Djenova)...Evo sada zbog ISTOG zla, "muljaju" i pred svetsko prvenstvo... Narod nije sasav. Sve se vidi ko vlada i komanduje nasim fudbalom... Sramota

Srbija

01.11.2022. 13:39

Nijedan fudbalski klub po statutu UEFA i FSS nema pravo da utice na druge klubove, inicira, podrzava ili opstruise izbore u FS, i to senajostrije kaznjava od strane UEFA. Iz zvezde su se i hvalili kako oni stoje iza ove manipulacije, zato ce krivca biti lako opruziti i kazniti. Gradjani Srbije pozivaju UEFA da postupi po statutu i kazni klubove po pravilniku sa 5 god zabrane nastupa u UEFA takmicenjima! Dosta je bilo terora jednog kluba!