FUDBALSKA ROMANTIKA: Kapa dole, Novosađani! Navijači Vojvodine se odriču pojačanja samo kako bi spasli OFK Beograd

Novosti online

21. 09. 2022. u 10:30

FUDBALSKI klub OFK Beograd uskoro bi mogao da nestane sa fudbalske mape Srbije usled velikih finasijskih problema sa kojima kuburi uprava "romantičara". Ova vest pogodila je sve iskrene ljubitelje fudbala u našoj zemlji, a potez navijača Vojvodine okupljenih oko foruma "FK Vojvodina" oduševio je mnoge.

ФУДБАЛСКА РОМАНТИКА: Капа доле, Новосађани! Навијачи Војводине се одричу појачања само како би спасли ОФК Београд

Foto: N. Paraušić

Naime, "lale" su pozvale svoj voljeni klub da pomogne "romantičarima", njihovim nekadašnjim velikim rivalima, u nameri da nekako prežive i nastave da postoje.

Konkretno, Novosađani traže od uprave tima sa "Karađorđa" da doniraju novac timu iz prestonice Srbije, čak iako bi to značilo da neće biti sredstava za neko željeno pojačanje.

Takođe, pozvali su rukovodioce kluba da organizuju i prijateljsku utakmicu sa timom iz prestonice na kojoj bi se skupio novac za opstanak tima sa Karaburme.

Primer da u Srbiji sportska romantika još uvek živi. "Kapa dole" novosadskoj "staroj dami" i njenim navijačima koji su pokazali da naša zemlja ne zaboravlja kultne timove, one koji su pisali dugu i bogatu istoriju srpske fudbalske scene.

Apel navijača "lala" glasi ovako:

- Navijači Vojvodine nikada nisu bili navijači rezultata. Apelujemo da rukovodstvo odvoji novac i donira OFK Beogradu (donira, a ne pozajmi), makar to značilo da naš klub ne dovede neko potencijalno pojačanje! Takođe, pozivamo rukovodstvo Vojvodine da se zakaže odigravanje prijateljskog meča sa OFK Beogradom koji bi bio humanitarnog karaktera, za pomoć i očuvanje OFK Beograda. Svesni smo u kakvom društvu svi živimo i sutra slična sudbina može da zadesi naš, kao i bilo koji drugi klub u Srbiji, mada ovde ima i onih zaštićenih koji su odavno mogli da budu na mestu "romantičara". Potencijalnim gašenjem OFK Beograda izgubili bi svi mnogo više nego što se u ovom trenutku može zamisliti. Makar na jedan dan budimo svi ROMANTIČARI.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna