MRKELA BLISTAO OD SREĆE ZBOG POJAČANJA Sportski direktor Zvezde govorio i o odlascima

Novosti online

21. 06. 2022. u 16:56

CRVENA yveyda je predstavila novo pojačanje u susret nadolazećoj sezoni, nakon Kingsa Kangve, stigao je i Osman Bukari.

МРКЕЛА БЛИСТАО ОД СРЕЋЕ ЗБОГ ПОЈАЧАЊА Спортски директор Звезде говорио и о одласцима

FOTO: FK Crvena zvezda

Novajlija, koji je peto najskuplje pojačanje u istoriji Zvezde, je danas predstavljen na Marakani, a tim povodom govorio je i Mitar Mrkela, sportski direktor crveno-belih.

- Drugo pojačanje u prelaznom roku je Osman Bukari, igrač koji dolazi iz Genta. Bio je poslednju sezonu na pozajmici u Nantu. Profil je igrača kakvog do sada nismo imali, klasično krilo sa odličnim driblingom i velikom brzinom. Očekujemo da dobijemo ono što nismo imali na desnoj strani, probojnost i dosta asistencija. Verujem da će se brzo uklopiti i očekujem da sa njim budemo još jači kao tim - rekao je Mrkela, te se osvrnuo na cenu novajlije:

- Susrećemo se s time konstantno. Do sada smo, bar kad je Evropa u pitanju, uvek igrali i prolazili ekipe koje su budžetima višestruko jače od nas. Trudimo se da pažljivo biramo i do sada smo, kad je rezultat u pitanju, imali dosta uspeha. Verujem da će Bukari, koji je mlad igrač a ima određeno iskustvo, biti igrač koji će doneti Zvezdi novi iskorak.

Progovorio je i o odlasku Ohija...

- Znate da je Ohi došao kao slobodan igrač. Dao je devet golova u prvenstvu, dva u Kupu, to je dobar učinak za špica. Imali smo dogovor kad je dolazio, ako se pojavi neka povoljna prilika i za klub i za njega, da može da ide. Mi smo uvek u pripravnosti, pratimo situaciju i ako bude Ohi odlazio, doći će novi igrač na njegovu poziciju - zaključio je Mrkela.

BONUS VIDEO: Stanojević pobesneo zbog nedosuđenog penala 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna