LAZETIĆ MORA NA KALJENJE: Milan veruje u mladog napadača, ali potrebno mu je da napreduje

Novosti online

26. 03. 2022. u 17:38

MLADI srpski fudbaler Marko Lazetić je u zimskom prelaznom roku stigao u Milan. Konkurencija u takvom velikanu je ogromna, pa zbog toga čelnici "rosonera" planiraju buduće korake.

ЛАЗЕТИЋ МОРА НА КАЉЕЊЕ: Милан верује у младог нападача, али потребно му је да напредује

FOTO: Tviter/ACMilan

Bivši igrač Crvene zvezde još uvek nije debitovao u prvom timu, a on će naredne sezone najverovatnije otići negde na pozajmicu kako bi skupio preko potrebno iskustvo kakvo zahteva igranje za klub sa "San Sira".

Naime, kako prenosi "Tutosport" uprava Milana i dalje čvrsto veruje u Lazetićev potencijal, ali su svesni da još uvek mora da napreduje - ne samo fizički, već i da savlada jezik kako bi se što bolje adaptirao na ono što se traži u Seriji A.

Zbog toga su čelni ljudi "rosonera" odlučili da 18-godišnjeg napadača pošalju na pozajmicu u neki klub iz sredine tabele najvkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala.

Direktori Milana Paolo Maldini i Frederik Masara smatraju da su 4.000.000 evra dobro uloženi. Svesni su i oni da Lazetić još mora da napreduje, ipak kao njegov najveći kvalitet ističu rad nogu, dobro kontrolu lopte i solidnu igru glavom.

Mladi fudbaler je nedavno debitovao u Primaveri za drugi tim Milana, ali se posle pola sata igre povredio i bio je prinuđen da napusti teren.

BONUS VIDEO: Piksi - Ovo je trenutak uživanja, svi nas hvale!

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati