HUMANOST NA DELU: U nedelju turnir za ljude velikog srca - "Stoni fudbal za sreću"

Novosti online

08. 12. 2021. u 18:03

UDRUŽENjE koš za sreću po treći put organizuje humanitarni turnir u stonom fudbalu pod nazivom "Stoni fudbal za sreću", u nedelju 12. decembra od 14 časova.

ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ: У недељу турнир за људе великог срца - Стони фудбал за срећу

Foto: Koš za sreću/Mirjana Marković

Turnir će biti održan u samom centru grada, u "Kafani Niš" smeštenoj na adresi Aleksandra Glišića 2, a dobrotvorna kotizacija po ekipi iznosiće minimum 1.000 dinara, odnosno minimalno 500 po igraču.

Prijave su otvorene do početka turnira, a kako je zbog sistema takmičenja broj ekipa ograničen, one se mogu izvršiti i mejlom na adresu koszasrecu@gmail.com, ili porukom na Instagram nalog Koš za sreću (koszasrecu).

Sav prihod će Koš za sreću donirati socijalno ugroženim, višečlanim porodicama uz pomoć partnerskih organizacija "Srbi za Srbe" i "Trojka iz bloka".

Koš za sreću je najpoznatija humanitarna košarkaška utakmica na ovim prostorima, održava se već osam godina i pomogla je mnoge ugrožene porodice. Od prošlogodišnje utakmice je donirano 598.149 dinara, od one odigrane pred pandemiju kovida, 2019, 559.544 dinara, a sem mečeva bavi se i drugim dobrotvornim akcijama. Između ostalog, Koš za sreću je učestvovao u kupovini respiratora krajem marta 2020, dok je humanitarni turnir u stonom fudbalu sastavni deo ovog udruženja.

Stoni fudbal za sreću je i mesto susreta mnogih javnih ličnosti, a prijave su otvorene za sve koji žele da se druže na ovom turniru i nadmeću za simbolične nagrade, te imaju kolektivan pozitivan osećaj pomaganja ugroženima.

Turnir će biti održan uz poštovanje svih mera protiv širenja koronavirusa, a biće završen do 20 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

O OVOME ĆE SE PRIČATI: Čola postao tiktoker - vidite prvu objavu