"SIPALI SMO BENZIN"! Stanković: Jako smo trenirali u pauzi, očekujem tečnu igru

Z. Ć.

20. 11. 2021. u 23:11

ŠAMPION prilično oslabljen stiže u Lučane. Trener Crvene zvezde Dejan Stanković neće moći da računa na četvoricu igrača na današnjem (13.30) prvenstvenom meču protiv Mladosti.

СИПАЛИ СМО БЕНЗИН! Станковић: Јако смо тренирали у паузи, очекујем течну игру

FOTO: M. Vukadinović

Sa kadrovskim problemima se suočava strateg crveno-belih pred ovo nezgodno gostovanje.

- Sanogo i Veljko Nikolić su van stroja zbog povreda, kao Dioni i Falko - referiše Stanković. - Ostali će svi biti na raspolaganju. Kanga je stigao, preminuo mu je otac tako da je dobio od kluba i od nas podršku i vreme potrebno da bude uz familiju. Biće u konkurenciji, njegova želja nikada nije sporna, da se on pita, igrao bi svaku utakmicu 90 minuta. Borjan se nedavno vratio iz Kanade, ali je navikao na ovakav ritam.

Dejan Stanković/FOTO: FK Crvena zvezda

Svestan je trener crveno-belih da mu je ekipa bila daleko od maksimuma u minmalnoj kup-pobedi sa Inđijom prošlog četvrtka.

- Znao sam da utakmica neće biti briljantna, nisam mogao da očekujem tečnu i efikasnu igru. U pauzi smo naporno radili jer nas čeka još devet utakmica do kraja jesenjeg dela. Sipali smo benzin, dosta jako trenirali i igrači su bili "teški". Očekujem da će već u Lučanima sve biti dosta bolje. Nema izgovora, iako nas čeka težak teren za igru i teško gostovanje. Gledaćemo da domaćina što više namučimo, da što ranije povedemo jer u takvim utakmicama jedan rani gol mnogo olakšava posao - zaključio je Stanković.

Crvena zvezda u ovaj meč ulazi kao drugoplasirana sa 38 bodova, dok je Mladost na 11. mestu i ima 17 bodova.

BONUS VIDEO: Hit video: Mitar u papučama i s trobojkom oko vrata pozdravlja srpske navijače

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri