SKANDAL! Predsednik Jedinstva tvrdi - "Prebili su me čelnici FK Jagodina"

Novosti online

17. 11. 2021. u 21:59

VIŠE i nije iznenađenje da je srpski fudbal pogodio skandal. Akteri novog su čelnici niželigaša Jedinstva iz Paraćina i Jagodine.

СКАНДАЛ! Председник Јединства тврди - Пребили су ме челници ФК Јагодина

foto: N. Paraušić

Predsednik Jedinstva Duško Dukić tvrdi da su mu telesne povrede naneli čelnici Jagodine. 

– Pretukli su me ljudi koji vode FK Jagodina, Vladica Milanović, Srđan Lukić i Nenad Milovanović Belina. U 85. minutu utakmice, sa rezultatom 0:0, dogodila se situacija u kojoj je glavni sudija bio u nedoumici da li je gol regularan ili ne. Ustao sam sa klupe, prišao mu i rekao da je neregularan, a on mi je dao crveni karton i poslao me u svlačionicu. Odmah sam napustio teren i otišao u tunel da bih ispratio još 5 minuta igre – rekao je Dukić i nastavio:

– Sudije su potom donele odluku da gol nije regularan i poništili su pogodak. U tom trenutku, trojica čelnika koje sam na početku naveo su sa obezbeđenjem sišli iz svečane lože na stadion. Prvo su vršili pritisak na sudije, a potom su povukli ekipu i krenuli na mene.

U tunelu Gradskog stadiona u Jagodini su se na njega obrušili Lukić i Milovanović.

– Kada su me videli krenuo je stamopedo! Prvo me je Belina udarao, pa onda ostali. Gurali su me ka vratima, ka izlazu na kojem se nalazilo obezbeđenje. U jednom trenutku sam se našao ispred ulaznih vrata stadiona, tu me je čekalo pet osoba među kojima je bio Goran Milanović. Tada su počele brutalne batine. Srđan Lukić, koji me je najviše gurao, udario me je otpozadi šakom u glavu, a onda me šutnuo nogom u predelu nosa. Milanović me je šutnuo dva puta u stomak i rebra, a Belina me je sve vreme udarao sa strane sve dok nisam izgubio svest – naglasio je Dukić i otkrio koliko je sve to trajalo:

– Tukli su me oko dva minuta. Za to vreme, moji igrači su sve posmatrali kroz staklena vrata na kojima je stajalo obezbeđenje koje im nije dalo da uđu i pomognu mi – priča Dukić kojeg je Hitna pomoć krvavog prevezla u bolnicu.

BONUS VIDEO

 

Pratite Nportal na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!