NJEMU RONALDO NEĆE DA DODA LOPTU: Mediji na Ostrvu otkrili šokantne stvari iz svlačionice Mančestera

Novosti online

26. 10. 2021. u 10:47

NAVIJAČI Mančester junajteda očekivali su da mogu da zaustave Liverpul, ali umesto toga desio se debakl na "Old Trafordu".

ЊЕМУ РОНАЛДО НЕЋЕ ДА ДОДА ЛОПТУ: Медији на Острву открили шокантне ствари из свлачионице Манчестера

Foto: AP

Naime, gosti sa "Enfilda" su održali fudbalski čas Ole Gunar Solskjeru i njegovim učenicima.

Igrači Mančestera su se našli na meti kritika, ali mnogi veruju da je krivac za ovaj poraz upravo trener Norvežanin, za koga mnogi smatraju da se neće još dugo zadržati na klupi "crvenih đavola".

Protiv Liverpula je zakazao i Kristijano Ronaldo, koji je bio i te kako nervozan zbog rezultata, te je u jednom delu utakmice izgubio živce i napravio je nesportski potez u duelu sa Kurtisom Džonsom.

Posle blamaže Mančester junajteda engleski mediji počeli su da "kopaju" po svlačionici ovog tima, a ESPN je objavio da atmosfera nije baš idealna, te da nisu baš svi igrači u dobrim odnosima.

Oni su tu izdvojili Kristijana Ronalda i Mejsona Grinvuda, za koje ESPN tvrdi da nemaju najbolji odnos na terenu, što se jasno može videti na utakmicama Mančester junajteda.

Foto: AP

T

Ronaldo i Grinvud retko sarađuju na terenu i gotovo da ne dodaju loptu jedan drugom, što su ostali saigrači počeli da zapažaju.

Navodno, Kristijano želi od Mejsona da igra što više na krilu i da bude taj koji će njemu asistirati, ali mladi igrač je u dosadašnjim mečevima pokazao da je sjajan strelac i često završava akcije.

ESPN piše da je to narušilo njegov odnos s Ronaldom, koji očito želi da on bude taj na koga će ići poslednji pas, ali jasno je da se Grinvud baš i ne slaže sa tim.

A kako će i da li će Solskjer rešiti ovaj problem videćemo već sledećeg vikenda kada Mančester igra protiv Totenhema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina