SALAH JE OPLJAČKAN! Navijači Liverpula pobesneli: "Ronaldo tri puta ćušnuo loptu u gol i proglašen za igrača meseca?!" (FOTO/VIDEO)

Novosti online

08. 10. 2021. u 18:18

ODLUKA Premijer lige da za igrala meseca septembra izabere Kristijana Ronalda razbesnela je sve u Liverpulu. Redsi, naime smatraju, da je ova prestižna nagrada morala da pripadne njihovom Muhamedu Salahu, a ne najboljem igraču MAnčester junajteda.

САЛАХ ЈЕ ОПЉАЧКАН! Навијачи Ливерпула побеснели: Роналдо три пута ћушнуо лопту у гол и проглашен за играча месеца?! (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: EPA

Portugalac se ove sezone vratio na "Old Traford" posle 12 godina i u prva tri meča za "crvene đavole" postigao je tri gola.

Navijače Liverpula posebno je razvesneo tvit objavljen sa zvaničnog profila Premijer lige na kome je uz promotivni video napisan i komentar "A ko drugi"

- Kako to mislite "a, ko drugi"?! Najbolji fudbaler sveta je opljačkan ovom odlukom - bio je jedan od odgovora.

- Igrač meseca za to što je ćušnuo tri lopte u gol na dve utakmice i doveo Junajted do četvrtog mesta na tabeli? - napisao je korisnik Tvitera, kome je drugi navijač Liverpula odgovorio da je sve "maslo" Fife, kako bi Ronaldo dobio karticu "Igrač meseca" u video igrici FIFA Ultimate team.

Za menadžera prethodnog meseca izabran je Mikel Arteta, trener Arsenala, a Andros Taunzend za najbolji gol meseca.

 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024