ROJ KIN KRITIKUJE JUNAJTED: "Ako je Ronaldo ovo gledao pobeći će nam i neće se vraćati"

Novosti online

30. 08. 2021. u 13:10

NEKADAŠNjI fudbaler Mančester junajtda Roj Kin bio je poznat po oštrim startovima na terenu, a poslednjih godina uveseljva gledaoce na Ostrvu oštrim jezikom kada god komentariše fudbalska dešavanja. Tako je bilo i posle utakmice crvenih đavola i Vulverhemptona.

РОЈ КИН КРИТИКУЈЕ ЈУНАЈТЕД: Ако је Роналдо ово гледао побећи ће нам и неће се враћати

EPA/FILIPE FARINHA

Junajted je minimalnim rezultatom savladao Vulvse i to golom Grinvuda u završnici meča.

Iako je njegov bivši klub ovim trijumf oborio rekord Arsenala u broju uzastopnih pobeda na gostovanjima, prgavi Irac nije zadovoljan, što je jasno i pokazao.

- Ovo nije bilo dovoljno dobro. Junajted se previše oslanja na suvi talenat, kao da je to dovoljno za pobede. momci su izgledali kao da su se upravo vratili sa nekog dalekog evropskog gostovanja i da se nisu mogli pokrenuti od umora zbog kasnog povratka. Pobedili su, ali uz dosta sreće - zaključio je Kin, a onda se osvrnuo i na povratak Kristijana Ronalda.

- Po govoru tela igrača videlo se da nemaju sjaja. Nisu odradili posao kako treba, lako su prodavali lopte. Nema prepoznatljive energije, niko ne trči bez lopte. Ostaje mi samo da se nadam da Ronaldo nije gledao ovo gostovanje. Jer ako jeste, povući će se iz priče i neće se vraćati - rekao je Roj Kin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024