FUDBALERI PARTIZANA NAKON TRIJUMFA: Sale, ovo je za tebe! Pobeda za Lutovca i njegovu porodicu!

Novosti online

13. 08. 2021. u 00:44

PARTIZAN je večeras obezbedio plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencija. Arhiviran je Soči, a crno-beli nisu imali dobro poznato lice u timu zbog porodične tragedije, a saigrači ga nisu zaboravili.

ФУДБАЛЕРИ ПАРТИЗАНА НАКОН ТРИЈУМФА: Сале, ово је за тебе! Победа за Лутовца и његову породицу!

FOTO: FK Partizan

Zbog smrti oca duel je propustio Aleksandar Lutovac, a odmah nakon meča saigrači su mu posvetili pobedu. 

- Pobeda je za Saleta Lutovca. Mi smo jedna porodica. Svi smo uz tebe. Tako te i doživljavamo, kao člana porodice. Saosećamo sa tobom. Gurala nas je ta energija koju smo svi osećali. Da zbog tebe treba svi da pobedimo. Vratilo nam se sve na pravi način. Hvala ti brate. Uz tebe smo, rekao je Aleksandar Miljković. 

Saša Zdjelar takođe je pružio podršku saigraču.  

- Jako dobra i naporna utakmica za nas. Dva puta smo se vratili u meč. Iz dve šanse su nam dali dva gola. Mi smo napadali ceo meč. Imali bezbroj šansi i postigli smo dva gola. Igrali smo za Saleta, ova pobeda ide njemu. Dosta je bitna pobeda njemu i njegovoj porodici. Potrebna im je podrška, ovo je pobeda za njega, poručio je Zdjelar. 

Rikardo Gomeš je dodao da je trijumf nad Sočijem plod timske igre.  

- Nije bilo lako. Bili smo strpljivi. Nismo individualno pobedili. Već kao tim. Ovo je dobar sastav. Imamo dobru atmosferu u svlačionici. Sve je super, a kada je tako vidi se na terenu. Trčimo i činimo sve jedni za druge, poručio je stameni napadač. 

Ivan Obradović dodao je da je teško bilo u prethodnom periodu gledati duele sa tribina. 

- Napeta je bila utakmica. Dugo nisam bio uz ekipu. Bio sam na tribinama. Bilo je teško. Pružili smo maksimum, pobeda je došla kroz timsku energiju. Prešli su centar dva puta i postigli dva pogotka, znali su tačno šta rade, dodao je Obradović. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)