PODRŠKA "URAGANKAMA": Marija Šerifović doputovala u Roterdam, na "Evrosong" (FOTO)

N. I.

19. 05. 2021. u 06:00

DEVOJKE iz grupe "Harikejn", koje će tokom sutrašnje, druge polufinalne večeri 65. "Evrosonga" u Roterdamu predstavljati Srbiju sa numerom "Loko loko", doživele su preksinoć veliko iznenađenje.

ПОДРШКА УРАГАНКАМА: Марија Шерифовић допутовала у Ротердам, на Евросонг (ФОТО)

Foto Instagram/serifovic

U holandski grad je doputovala, ne bi li im pružila podršku, Marija Šerifović, jedina srpska evrovizijska pobednica, 2007. u Helsinkiju.

"Uraganke" se sjajno provode sa Marijom, i jako im je drago što će imati njenu podršku do kraja takmičenja. Šerifovićeva je dala "vetar u leđa" Sanji Vučić, Kseniji Knežević i Ivani Nikolić komentarom na snimku sa probe, na jutjub-kanalu "Evrosonga", što je privuklo ogromnu pažnju evrovizijskih fanova. Odmah se, po dolasku u Holandiju, srela sa "uragankama", a zajednički snimak, uz potpis "Dobro veče, Evropo", je na društvenim mrežama izazvao veliku pažnju. Njen, kao i izrazi lica članica "Harikejna", dovoljno govore koliko svima prija druženje u Roterdamu.

Podsetimo, pre godinu dana, kad je, umesto uobičajenog spektakla, zbog pandemije kovida 19 održana samo manifestacija Eurovision: Europe shine a light, u sklopu programa prikazan je novi spot za "Molitvu", sniman na tada pustim ulicama Beograda. Ostaje da se vidi da li će, ovoga puta, Šerifovićeva uživo otpevati, u revijalnom delu, pesmu koja joj je obeležila karijeru.

Foto: Instagram/serifovic

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere