PRONAĐEN MRTAV U SVOM STANU: Voditelj preminuo u snu pre godinu dana, a ovo je njihova poslednja zajednička fotografija (FOTO)

Novosti online

11. 03. 2021. u 22:29

POZNATI voditelj Voja Nedeljković podelio je prošlogodišnju uspomenu, sa svojim preminuli prijateljem voditeljem Igorom Spasovim.

ПРОНАЂЕН МРТАВ У СВОМ СТАНУ: Водитељ преминуо у сну пре годину дана, а ово је њихова последња заједничка фотографија (ФОТО)

Foto: Printskrin

On je na svom Instagram profilu podelio zajedničku fotografiju, kada nije ni slutio šta će se dogoditi, niko nije ni pomišljao na tragediju.

- Prošle godine, na ovaj dan. Poslednja zajednička fotka u našem Zemunu. Nekoliko dana kasnije ne stigosmo da obeležimo tvoj jubilarni rođendan, počela je epidemija. Posle par dana, ode ti drugar, a da se ne pozdravismo... Pričamo i prepričavamo sve dogodovštine. Ipak si tu Igore! - napisao je voditelj.

Podsetimo, 28. marta, 2020 godine autor kultne emisije "Pozovite 92" o crnoj hronici, Igor Spasov (60),  pronađen je mrtav u svom stanu na Novom Beogradu.

Kako su preneli domaći mediji, na telu nije bilo vidljivih povreda, a prema nezvaničnim informacijama, voditelj je preminuo u snu.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)