BRIDŽIS OBOLEO OD LIMFOMA: Slavni oskarovac nije hteo da krije od obožalaca da ima kancer krvi

V.N.

20. 10. 2020. u 21:30

AMERIČKI glumac, pevač i producent Džef Bridžis (70) objavio je juče na društvenim mrežama da mu je dijagnostikovan limfom, tip raka krvi, koji ima veliku ulogu u zaštiti od infekcija.

БРИЏИС ОБОЛЕО ОД ЛИМФОМА: Славни оскаровац није хтео да крије од обожалаца да има канцер крви

Foto EPA

Ipak, insistira da mu je prognoza dobra. Oskarovac koji se proslavio ulogama u filmovima "Poslednja bioskopska predstava", "Kalibar 20 za specijalistu", "Fantastična braća Bejker", "Kralj ribara", "Ludo srce" i "Teška vremena u El Rojalu", podsećajući na repliku Džefrija Djuda Lebovskog, koga je igrao u svom verovatno najpoznatijem filmu "Veliki Lebovski" braće Džoela i Itana Koena, objavio je na "Tviteru" i "Fejsbuku":

- Kao što bi Djud rekao, nova sranja su postala jasna. Dijagnostikovan mi je limfom. Mada je to ozbiljna bolest, srećan sam jer imam odličan tim lekara i zato što mi je prognoza dobra. Počinjem da se lečim i javljaću vam svoj napredak.

Nakon što je dobio ogroman broj poruka podrške, Bridžis je još jednom tvitovao i zahvalio se na podršci:

- Zahvalan sam na ljubavi koju su mi poslali porodica i prijatelji. Hvala vam na molitvama i lepim željama. I, dok imam vašu pažnju, molim vas, nemojte da zaboravite da glasate na američkim predsedničkim izborima. U ovome smo zajedno. Volim vas, Džef.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije