PAO SA BINE PRAVO NA GLAVU! Milan Marić završio u Urgentnom, sa šest kopči na glavi

Novosti online

19. 10. 2020. u 12:17

GLUMAC Milan Marić snimao je nove epizode "Državnog službenika" sa šest kopči na glavi.

ПАО СА БИНЕ ПРАВО НА ГЛАВУ! Милан Марић завршио у Ургентном,  са шест копчи на глави

Foto: K. Mihajlović

Glavni junak hit-serije Gage Antonijevića povredio se dok je spremao predstavu "Lorencačo" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu i završio u Urgentnom centru.

Kako je istovremeno radio i "Službenika", Marić je morao u pojedinim scenama da nosi kapu da mu se ne bi videli zavoji.


- Milan se povredio dok su iščitavali tekst na probi u Jugoslovenskom dramskom. Neoprezno je zgazio na ivicu bine i stropoštao se sa visine od metar i po na pod. Glavom je udario u stolice u prvom redu, a njegove kolege su su se baš uplašile i hitno ga odvezle u Urgentni - priča dobro obavešteni izvor i nastavlja:

- Tamo su mu pregledali glavu i stavili šest kopči. Lekar mu je preporučio mirovanje, ali Marić je iz bolnice otišao pravo na snimanje nastavka serije "Državni službenik" u kojoj igra glavnog junaka Lazara.

Sagovornik kaže da je glumac bez problema odigrao sve zahtevne scene.

- Zbog vidljivih zavoja na glavi Mariću su u nekim scenama dali da nosi kapu. Takođe, morali su da vode računa i iz kog ugla ga snimaju kada je u zatvorenom prostoru. On se poneo kao profesionalac i junački uradio sve kadrove - otkriva sagovornik.

(Kurir, Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!