REKLAMIRA AKUMULATORE: Brus Vilis opet reprizirao ulogu DŽona Meklejna

V.N.

20. 10. 2020. u 11:46

HOLIVUDSKI glumac Brus Vilis (65) reprizirao je ulogu detektiva Džona Meklejna, ali ovoga puta za potrebe dvominutne reklame za akumulatore za automobile, koji se zovu "umri muški".

РЕКЛАМИРА АКУМУЛАТОРЕ: Брус Вилис опет репризирао улогу Џона Меклејна

Foto Advance auto parts

"Hteo si miran život, Džone. Prazan akumulator, prazne ulice", govori Vilis na početku reklame, u kojoj sedi u svom automobilu i bezuspešno pokušava da pokrene motor.

Onda kreće akcija, Vilis pronalazi akumulator "umri muški", probija se kroz uske otvore prodavnice, da bi ga dočekala kiša metaka.

Naravno, na kraju pobeđuje, na opštu radost obožavalaca franšize "Umri muški", koja je imala pet nastavaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!