TO JE MONTAŽA: Snežana Đurišić otkrila detalje internet prevare (VIDEO)

Novosti onlajn

13. 03. 2024. u 22:20

MNOGE javne ličnosti žrtve su prevara na internetu, a sada je na red došla i pevačica Snežana Đurišić, koja je odmah apelovala da je u pitanju neistina.

ТО ЈЕ МОНТАЖА: Снежана Ђуришић открила детаље интернет преваре (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Naime, na internetu se pojavila reklama za čaj za mršavljenje, te navodi da je upravo Snežana uspela uz pomoć njega da se reši viška kilograma. Međutim, kako se radi o prevari, pevačica se oglasila i objasnila da pomenutog doktora i ne poznaje, te da uz pomoć ovog napitka nije skinula 18 kilograma.

– Dragi moji dobar dan, evo ja nekim ružnim povodom da se obratim. Obično društvene mreže koristimo za lepe stvari, ali ovog puta moram da reagujem jer je ovo prevazišlo svaku meru. Našla sam klip gde se izvesni doktor Milovan Milošević navodno u razgovoru sa mnom oglašava povodom čaja, za koji sam ga garantovala i rekla da sam oslabila pijući taj čaj. Gospodin Milovan Milošević je čovek kojeg ja ne poznajem- objasnila je i dodala:

– Koliko znam iz neke emisije gde je bio gost, bavi se travama a dok nije penzionisan bio je mašinski inženjer ili tako nešto. Ružno je da je bilo ko spojio i napravio montažu gde se nalazimo gospodin Milovan i ja i navodno reklamiramo čaj. Niti sam ga pila, niti sam smršala 18 kilograma, niti sam bilo kakvu izjavu za to dala, zato vas molim ne nasedajte na ovakve stvari pre nego što bilo šta uzimate, proverite– poručila je u obraćanju za javnost.

BONUS VIDEO:

ZNANjE I OBRAZOVANjE VAM NIKO NE MOŽE ODUZETI | "Novosti" intervju | Neda Ukraden

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024