POMOZIMO DA POBEDI U NAJVAŽNIJOJ UTAKMICI: Petru Novakoviću je potrebna pomoć

Novosti onlajn

19. 08. 2023. u 19:35

Petar Novaković je 21.juna ove godine imao izuzetno tešku saobraćajnu nesreću, doktori su uspeli da ga stabilizuje kako ne bi bio životno ugrožen.

ПОМОЗИМО ДА ПОБЕДИ У НАЈВАЖНИЈОЈ УТАКМИЦИ: Петру Новаковићу је потребна помоћ

Foto: Printskrin Instagram/serbia_girls_hockey

Do sada je urađena operacija oba plućna krila čime je spašen Petrov život, ali pred njim je još dug put oporavka i brojne komplikovane operacije zbog višestrukih preloma ekstremiteta.

Važno je da se svi zajedno uključimo i pružimo podršku Petru i njegovoj porodici, stoga pozivamo sve dobronamerne ljude, a posebno ljubitelje hokeja kao i Petrove saigrače da se pridruže humanitarnoj akciji prikupljanja novčanih sredstava za nastavak lečenja Petra Novakovića.

Uplate možete izvršiti na broj dinarskog računa kod Banke Poštanska štedionica a.d. namenjenog za prikupljanje pomoći za Petrovo lečenje.

Broj računa: 200-131913907-65ž

Banka Poštanska štedionica a.d

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!