ĆERKA ELVISA PRISLIJA DVA DANA PRED SMRT JECALA U JAVNOSTI: Isplivao snimak na kome jedva hoda (VIDEO)

Novosti online

13. 01. 2023. u 16:01

SVET je šokirala vest da je preminula Lisa Meri Prisli (54), kantautorka i ćerka Elvisa i Prisile Prisli.

ЋЕРКА ЕЛВИСА ПРИСЛИЈА ДВА ДАНА ПРЕД СМРТ ЈЕЦАЛА У ЈАВНОСТИ: Испливао снимак на коме једва хода (ВИДЕО)

Foto: Printskrin /Youtube/ Ben Quint

Samo dva dana pre iznenadne smrti Lisa bila na dodeli Zlatnih globusa i tamo se rasplakala dok je Ostin Batler, glumac koji je tumačio njenog oca u filmu "Elvis", držao pobednički govor.

Batler je dobio Zlatni globus za najboljeg glumca, a prilikom govora zahvalio se Lisi Meri i njenoj majci, Prisili prisli, jer su mu pomogle oko uloge u filmu, da bi što bolje odglumio Elvisa.

 - Želim da se zahvalim našim neverovatnim producentima, Warner Brosu i porodici Prisli, hvala vam što ste otvorili svoja srca i dom i s nama podelili svoja sećanja. Lisa Meri i Prisila, volim vas zauvek - rekao je Ostin Batler i rasplakao Lisu Meri.

Takođe, na društvenim mrežama osvanuo je video iz te noći na kojem se Lisa muči s hodanjem, te su je saradnici pridržavali dok je išla.

Podsetimo, vest o smrti potvrdila je njena majka Prisila u izjavi za People u četvrtak uveče.

 -Teška srca moram da podelim tužnu vest da nas je napustila moja predivna ćerka Lisa Meri. Bila je najstrastvenija snažna žena puna ljubavi koju sam ikada poznavala. Molimo za privatnost dok pokušavamo da se nosimo s ovim dubokim gubitkom. Hvala vam na ljubavi i molitvama- rekla je.

U četvrtak ujutru, Prisli je hitno prevezena u bolnicu zbog srčanog zastoja od kog je na kraju i preminula. Portparol odeljenja šerifa okruga Los Anđeles potvrdio je da su bolničari pružili pomoć ženi u 50-im koja nije disala. Kada su stigli, bolničari su započeli oživljavanje i nakon što su primetili da pacijentkinja daje znakove života, prebacili su je u lokalnu bolnicu na hitnu medicinsku negu.

Lisa je rođena u Memfisu, 1. februara 1968, tačno devet meseci nakon Elvisovog i Prisilinog venčanja. S četiri godine preselila se u Los Anđeles s majkom nakon razvoda njenih roditelja 1973. godine.

Elvis je preminuo u avgustu 1977, kada je Lisa Meri imala devet godina, čime je postala sunaslednica njegovog imanja uz dedu Vernona Prislija i prabaku Mini Mej Hud Prisli. Nakon njihove smrti 1979. i 1980, ona je postala jedini naslednik, a takođe je nasledila očevu rezidenciju u Grejslendu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije