LAĆA JE LUDO VOLEO PEVAČICU: Veza sa Milanom Radulovićem pomogla joj je u karijeri, Marina joj pisala pesme (FOTO)

Novosti online

20. 12. 2022. u 17:01

TEKSTOPISAC Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića pronađen je mrtav u Izraelu.

ЛАЋА ЈЕ ЛУДО ВОЛЕО ПЕВАЧИЦУ: Веза са Миланом Радуловићем помогла јој је у каријери, Марина јој писала песме (ФОТО)

Printksrin "Realna priča"

Njegov život bio je pun kontroverznih priča i događaja. Iako je izbegavao pojavljivanje u javnosti, često je pominjan u medijima, a o njegovom ljubavnom životu se malo toga znalo.

Jedna od njegovih velikih ljubavi za koju je ipak znala estrada i šira javnost je pevačica Teodorom Baković. Ona se na javnoj sceni pojavila 2012. godine, a pažnju je osim glasom i atraktivnim izgledom privukla i zbog veze sa sinom Marine Tucaković. On joj je bio velika podrška u karijeri.

- Upoznali smo se posredstvom njegove majke Marine Tucaković kod koje sam došla kako bih je angažovala da radi pesme za moj album prvenac. Ponudila mi je dve Laćine numere i takom smo stupili u kontakt - rekla je Teodora u julu 2012. - Marina je oduševljena mnome kao potencijalnom snajkom i obožava nas kao par. Imala je šesto čulo kada je reč o pesmama koje mi je napisala jer sam se pronašla u svakom tekstu, ali isto tako odlično je pogodila i moj ukus za muškarce.

Milan Laća Radulović ispričao je tada da im se veza dogodila spontano.

- Nisam ljubomoran jer se ne obazirem na malograđanske principe. Sedam godina sam stariji od nje, kao moja mama Marina od tate Fute ali ne bih bio objektivan kada bih iz iskustva mojih roditelja trebalo da procenim da li je ta razlika dobra ili loša za opstanak veze - istakao je tom prilikom Laća.

Snimila je nekoliko pesama, kao i kompletan album. Ipak, iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru, ona se postepeno povlačila iz medija. Međutim, ni veza sa Laćom joj nije joj pomogla da dosegne zvezdane visine. Bakovićeva je 2013. godine izdala još jednu pesmu "Između nas", a onda se povukla iz medija, ali ipak nastupa u predstoničkim klubovima.

Pre dve godine udala se za izabranika koji nije poznat široj javnosti. U međuvremenu je dobila i sina i ćerku.

Podsetimo, Milan Laća Radulović je pronađen mrtav u Tel Avivu. Vest o njegovoj smrti potvrdio je i otac, Aleksandar Radulović Futa

- Laća je 12. decembra prijavljen kao nestao odeljenju za prijavu. Juče smo dobili informaciju da je pronađen na ulici u Tel Avivu - rekao je Radulović. - Nije nam poznato u kakvom je stanju.

Prema saznanjima Pinka, Laća je preminuo u Izraelu, a njegovo telo pronađeno je na ulici.  Nadležne službe rade dalje na slučaju i čeka se dalje procedure za transport tela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)