POSLEDNJA LAĆINA FOTOGRAFIJA KIDA DUŠU: Prijateljica pokazala kako je proveo svoje zadnje trenutke

Novosti online

20. 12. 2022. u 15:49

TEKSTOPISAC Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo danas u Izraelu.

ПОСЛЕДЊА ЛАЋИНА ФОТОГРАФИЈА КИДА ДУШУ: Пријатељица показала како је провео своје задње тренутке

Foto: Printksirn/Jutjub/NOVA

Laća je preminuo u Izraelu, a njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici. Kako je izvor blizak porodici ispričao, sumnja se da je navodno uzrok smrti unos prekomerne doze nedozvoljenih supstanci.

Inače, trebalo je da se Laća vrati u Beograd iz Izraela juče, na Svetog Nikolu. Međutim, on se nikom nije javljao danima, posle posete biblioteci prvog izraelskog premijera i još neke znamenitosti.

Na put u Svetu zemlju je otišao je 2. decembra. Na ovom putu postao je i hadžija, obišao je Hristov grob i druga biblijska mesta koja posećuju hrišćani u ovoj zemlji. Bio je i u Nazaretu, u njemu je Isus, po predanju, proveo detinjstvo.

Laća je bio i veoma aktivan na društvenim mrežama, gde je tvitovao i objavljivao fotografije sa putovanja.

Laća je u Izraelu bio sa prijateljima, a na Tviteru je objavljena i poslednja njegova fotografija, koja je nastala 9. decembra, neposredno pred njegovog nestanak.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

JEZIVI OSEĆAJI! Novak Đoković skrhan: Naravno da sam zabrinut!