"DŽIPSI" ORKESTAR U BEOGRADU: Popularni bend iz Španije 19. juna svira u Botaničkoj bašti "Jevremovac"

V. N.

04. 06. 2022. u 12:19

SVETSKI poznat bend Barcelona Gipsy balKan Orchestra dolazi u Srbiju, gde će 19. juna, u Botaničkoj bašti "Jevremovac" proslaviti 10 godina postojanja.

ЏИПСИ ОРКЕСТАР У БЕОГРАДУ: Популарни бенд из Шпаније 19. јуна свира у Ботаничкој башти Јевремовац

Foto Promo

Prvi put će predstaviti svoj autorski materijal, instrumentalni i vokalni, baš u Beogradu, a onda i 21. juna u Kragujevcu, kao i 22. juna u Nišu.

Barcelona Gipsy balKan Orchestra je svetski poznata atrakcija muzičke scene i rado viđen bend širom sveta koji izvodi pesme na mnogim jezicima: španskom, ruskom, romskom, italijanskom, srpskom... Sedište benda je u Barseloni i trenutno nastupa sa osmoro članova na bini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

PREMA NARODNOM VEROVANJU SVETI SAVA JE OVDE NAPRAVIO ČUDO: Meštani i danas veruju u moć lekovitog izvora