ANDRIJA MILOŠEVIĆ ZAVEJAN NA AERODROMU: Poznati glumac zbog vremenskih nepogoda zakasnio na predstavu

Novosti onlajn

13. 12. 2021. u 18:47

SNEG koji u Beogradu pada od subote sprečio je Andriju Miloševića da juče na vreme poleti za Dizeldorf gde je imao zakazanu predstavu.

АНДРИЈА МИЛОШЕВИЋ ЗАВЕЈАН НА АЕРОДРОМУ: Познати глумац због временских непогода закаснио на представу

Foto: Printscreen

Taman kada su svi mislili da će predstava „Idem putem, pa zagrlim drvo“ biti otkazana, oglasio se glumac video porukom iz Minhena.

Umesto da iz Beograda leti direktno za Dizeldorf, let je zbog kasnjenja od osam sati bio preusmeren na Minhen što je glumcu dodatno otežalo dolazak u grad na Rajni.

Andrija se izvinio i zamolio sve one koji su kupile karte da strpljivo čekaju jer će predstava biti održana.

Karte su bile rasprodate tri nedelje pre Andrijinog dolaska u Nemačku što je dodatno motivisale glumca da i pored potrškoća odigra predstavu na predviđenom terminu. I ako naši zemljaci u dijaspori nisu bili oduševljeni što je predstava u pozorištu „Capitol“ počela tri ipo sata kasnije, čekanje se definitivno isplatilo.

Nakon aplauza Andrija se još jednom izvinio svim prisutnima za koje je nakon predstave izdvoijo vremena i za slikanje. 

(ALO)

BONUS VIDEO:

BIVŠI NISU PROKOCKALI MOJE POVERENjE: Nataša Bekvalac o bivšim supružnicima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)