SLOBODA MIĆALOVIĆ POZIRALA SA ĆERKOM: Glumica podelila fotografiju sa naslednicom i izazvala oduševljenje (FOTO)

Novosti online

26. 10. 2021. u 19:47

POPULARNA glumica Sloboda Mićalović retko pokazuje svoje ćerke, a sada je fotografiju sa jednom od bliznakinja objavila na Instagramu.

СЛОБОДА МИЋАЛОВИЋ ПОЗИРАЛА СА ЋЕРКОМ: Глумица поделила фотографију са наследницом и изазвала одушевљење (ФОТО)

Foto: Printscreen

Naime, ona je uslikala sebe i ćerku u veoma emotivnom momentu. Dok se glumica smeška i pozira, njena ćerka je ljubi u obraz.

Ovaj prizor je oduševio njene pratioce, koji su odmah krenuli da lajkuju, ali i komentarišu pomenutu fotografiju.

"Koliko ste samo slatke", "Majka se najviše voli", "Divan prizor", "Ovo je nešto najslađe što si objavila", "Ova slika mi je ulepšala dan", glasile su poruke pratilaca ispod objave.

Foto: Printscreen/Instagram/sloboda_micalovic_boba

 

Inače, Sloboda i njen suprug Vojin Ćetković potrudili su se da svojim devojčicama pruže bezbrižno detinjstvo, beskrajnu ljubav, podršku, ali i neophodno vaspitanje, koje je danas ključno u formiranju ličnosti mališana. Iako se trude da ih usmere ka vrednostima, koje su danas pomalo pomućene, Vojin kaže da svojim devojčicama ne uskraćuju ono što njihove vršnjakinje podrazumevaju kao sastavni deo svog dana.

Sa devojčicama provode vreme u prirodi, posvećeno razgovaraju, ali se trude i da ih zaštite od njihove velike popularnosti, jer kako poznati glumac kaže, neke priče mogle bi ostaviti ozbiljan trag na devojčice.

- Bilo nam je teško kada smo bili mlađi. Bilo je izuzetno teško kada smo tek krenuli da se zabavljamo, ili kada smo dobili decu. Smatram to odrazom ovog površnog vremena, u svakom smislu. Nas, s druge strane, kao javne ličnosti, ne štiti ništa. Kada izađem na ulicu ja sam javna ličnost, ti meni možeš da radiš šta hoćeš, a ja tebi ne smem ništa. Ne postoji ništa što bi zaštitilo mene i moju porodicu. Nikoga nije briga da će nešto možda ostaviti trag na mojoj deci kasnije - rekao je glumac ranije.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)