NOVI DETALJI: Alek Boldvin pucao iz pištolja iz kojeg su pre snimanja gađali limenke piva?

Novosti online

26. 10. 2021. u 12:32

IZVOR ekipe sa snimanja filma Rđa, tokom kojeg je glumac Alek Boldvin nenamerno upucao i ubio direktorku fotografije Halinu Hačins, otkrio je da se pre snimanja pucalo iz pištolja s pravim mecima.

НОВИ ДЕТАЉИ: Алек Болдвин пуцао из пиштоља из којег су пре снимања гађали лименке пива?

Foto; EPA

Kako prenosi Si-En-En, pucalo se i iz onog pištolja koji je kasnije predat Boldvinu. Ekipa je gađala prazne limenke piva.

Si-En-En se ogradio od navoda portala "The Wrap" jer ih nije mogao potvrditi, a producenti filma "Rđa" ponovili su ono što su već rekli - da je sigurnost glumaca i ekipe iza kamera prioritet. Istakli su da sarađuju s policijom i da ne znaju za prigovore o bezbednosti oružja i rekvizita na setu, te da će istražiti kakve su im procedure o bezbednosti, dok je snimanje filma prekinuto.

Podsećamo, čuveni glumac Alek Boldvin je u četvrtak, tokom snimanja vestern filma "Rust" ("Rđa"), upucao i ubio snimateljku Halinu Hačins, dok je režiser Džoel Suza, koji je stajao iza nje, ranjen i prebačen je u bolnicu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: NAGRAĐENI U VENECIJI I BEOGRADU - Sa akterima filma "Oaza", štićenicima doma "Sremčica"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)