PUŠKA MU JE OTKINULA PRST: Miloš Biković progovorio o tragediji na snimanju, pa komentarisao slučaj Aleka Boldvina

Novosti onlajn

26. 10. 2021. u 18:54

GLUMAC Miloš Biković danas je prisustvovao konferenciji za novinare održanoj povodom premijere filma "Južni vetar 2: Ubrzanje" i tom prilikom govorio greškama koje se dešavaju na snimanjima.

ПУШКА МУ ЈЕ ОТКИНУЛА ПРСТ: Милош Биковић проговорио о трагедији на снимању, па коментарисао случај Алека Болдвина

Foto ATA Images

Miloš je najpre novinarima otkrio da je njegov lik u filmu pretrpeo brojne promene, a potom se osvrnuo na nesreću koja se dogodila na snimanju filma Rđa "Rush", tokom koje je glumac Alek Boldvin usmrtio snimateljku Halinu Hačins ne znajući da je u pištolju, koji je korstio, bojeva municija:

- Nikada se bojeva municija ne koristi na snimanju, ne postoji jednostavno razloga za to. Mene su učili da pre takvih scena sam proverim pištolj, okvir, cev... Nažalost svašta se dešava na snimanju. Jednom našem oružaru, čoveku koji je proveravao oružje za nas desilo se da mu puška otkine prst jer nije bila pripremljena. Da je otišla u ruke nekom drugom, to bi bio propust oružara, ali se to desilo njemu - izjavio je Miloš.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

 

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

USLEDIĆE ODMAZDA, KIJEV ĆE IZGORETI: Nema pregovora