OVO JE POZADINA OKRŠAJA: Evo zbog čega su u svađi Ana Bekuta i Ceca

Novosti onlajn

20. 10. 2021. u 17:17

KOLEGINICE Ana Bekuta i Ceca Ražnatović često se peckaju i pred kamerama, a iza toga se krije samo jedan razlog.

ОВО ЈЕ ПОЗАДИНА ОКРШАЈА: Ево због чега су у свађи Ана Бекута и Цеца

Foto: Printscreen/Jutjub/Grand News Tv Grand

Prvi žestoki okršaj Cece Ražnatović i Ane Bekute u poslednjoj emisiji Zvezda Granda kada je Ražnatovićeva odbrusila koleginici da je strašno neprijatna! 

Sukob se desio pošto je Bekuta rekla Viki da im pokaže svoju diplomu sa Muzičke akademije kojom se hvali, pa je Ceca stala u odbranu svoje kume.

- Donesite vi vaše diplome da vidimo! Gledam te u oči Ana, sad si neprijatna, stvarno si neprijatna i to nije u redu - rekla je Ceca aludirajući na to što Ana nosi naočare za sunce, dok je ona gledala direktno u oči.

Međutim, odnos pevačica nije preko noći postao neprijatan, niti je Viki krivac za njihovu raspravu.

Već se pisalo da Ceca i Bekuta duže od pet godina nisu u dobrim odnosima, iako su pre toga bile bliske prijateljice, što je potvrdila i Bekuta.

Naime, Ana se ozbiljno naljutila na Cecu koja joj je tražila karte za njen koncert, a onda se nije pojavila na njenom jubileju u Sava centru.

- Tačno je da smo imale jedan nesporazum pre nekoliko godina. Ceca se nije pojavila na mojoj proslavi povodom 30 godina karijere i meni je to bilo bezveze. Još se Ceca prilagođava u Zvezdama Granda. Ja bih joj preporučila da bude ono što jeste. Ja je dugo znam, čak smo se jedno vreme intenzivno družile, samo treba da se opusti i otkravi. Vidim da se trudi i brzo će se uklopiti u naš sastav. Njoj naš sistem možda nije još najjasniji, mi se ipak znamo u dušu i znamo da okrenemo priču - objasnila je Ana u Grand magazinu.

(STAR)


 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati