HAOS U "ZVEZDAMA GRANDA": Bekuta tražila diplomu Viki Miljković, Ceca im žestoko odbrusila - priključili se i ostali članovi žirija

Novosti onlajn

17. 10. 2021. u 09:20

JOŠ jedna epizoda popularnog takmičenja "Zvezde Granda" dovela je do novog haosa i sukoba među članovima žirija, a i ovaj put jedni od aktera su bili Svetlana Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanac.

ХАОС У ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: Бекута тражила диплому Вики Миљковић, Цеца им жестоко одбрусила - прикључили се и остали чланови жирија

Foto: Printscreen/Jutjub/Grand News Tv Grand

Ovaj put Ceca je stala u zaštitu svoje kume Viki Miljković, te žestoko odbrusila Bosancu, ali i Ani Bekuti!

Bosančev komentar da kandidat Đorđe Žunića peva kao da ima vruć krompirić u grlu, zaparao je uši Ceci koja je zamolila kompozitora da objasni značenje tog izraza:

- To je jedna alikvota u glasu koja čini neprijatnu boju koja se ne može prepraviti. Za muzički nepismene se zove ''krompirić'".

- Ako i treba da nauči nešto neće na Guglu sigurno već u knjigama - poručila Viki Bosancu, kada je stala na stranu kume Cece zbog čega je dobila epitet drvenog advokata.

- Violeta nikako da vidimo tvoju diplomu da proverimo šta si ti čitala - bila je oštra Bekuta prema pevačici koja je odgovorila da će to učiniti nakon što ona i Bosanac donesu svoje diplome.

Ana je vršila pritisak na Viki da odgovori koje godine i gde je završila Akademiju pa je zanimalo kako je uspela da uči i da se bavi pevanjem. 

Viki je objasnila da je srednju muzičku školu završila u Nišu, a zatim Akademiju u Prištini. I taman kad je htela da pojasni još toga, umešala se Ceca

- Šta im se ti pravdaš? Nek donesu oni svoje diplome. Ana jako si neprijatna. Viki i treba da se hvali kad je završila - rekla je pevačica.

Bosanac je sa druge strane rekao kako u njegovu diplomu svi mogu da imaju uvid jer stoji i kod njega kući ali i u zgradi javnog servisa.

- Završio sam osnovnu, pa gimnaziju pa Ekonomski fakultet. Ali sam se uvek bavio muzikom i penzionisan sam kao muzički urednik.

(MONDO)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

ZOVE SE UVAC: Ambasador Egipta najdražeg ljubimca usvojio je u Srbiji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a