MARIJA PETRONIJEVIĆ SE BORI SA KORONOM U 9. MESECU: Glumica otkrila svoje zdravstveno stanje - Mnoge trudnice pitaju da li sam vakcinisana

Novosti onlajn

15. 10. 2021. u 13:23

GLUMICA Marija Petronijević, koja se u devetom mesecu trudnoće bori sa virusom korona, otkrila je kakvo je njeno trenutno zdravstveno stanje.

МАРИЈА ПЕТРОНИЈЕВИЋ СЕ БОРИ СА КОРОНОМ У 9. МЕСЕЦУ: Глумица открила своје здравствено стање - Многе труднице питају да ли сам вакцинисана

Foto: Instagram

Ona se oglasila na Fejsbuku i otkrila detalje svoje borbe i tom prilikom istakla da zahvaljujući vakcini ima vrlo blage simptome.

- Što se tiče mog zdravstvenog stanja, stvari zasada stoje ovako: već pet dana sam bez temperature, biohemija i krvna slika sada izgledaju kao kod zdravog čoveka. Nos je i dalje blago zapušen - počela je Marija i dodala:

- Mnogo trudnica me je pitalo u vezi sa vakcinacijom. Vakcinisala sam se i revakcinisala u osmom mesecu trudnoće i najverovatnije zahvaljujući vakcini zasada prolazim sa blažim simptomima. Hvala lekarima koji su mi objasnili šta su prednosti vakcinacije - zaključuje glumica.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Kako je porodiljama obolelim od korona virusa?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni