MARIJA PETRONIJEVIĆ SE BORI SA KORONOM U 9. MESECU: Glumica otkrila svoje zdravstveno stanje - Mnoge trudnice pitaju da li sam vakcinisana

Novosti onlajn

15. 10. 2021. u 13:23

GLUMICA Marija Petronijević, koja se u devetom mesecu trudnoće bori sa virusom korona, otkrila je kakvo je njeno trenutno zdravstveno stanje.

МАРИЈА ПЕТРОНИЈЕВИЋ СЕ БОРИ СА КОРОНОМ У 9. МЕСЕЦУ: Глумица открила своје здравствено стање - Многе труднице питају да ли сам вакцинисана

Foto: Instagram

Ona se oglasila na Fejsbuku i otkrila detalje svoje borbe i tom prilikom istakla da zahvaljujući vakcini ima vrlo blage simptome.

- Što se tiče mog zdravstvenog stanja, stvari zasada stoje ovako: već pet dana sam bez temperature, biohemija i krvna slika sada izgledaju kao kod zdravog čoveka. Nos je i dalje blago zapušen - počela je Marija i dodala:

- Mnogo trudnica me je pitalo u vezi sa vakcinacijom. Vakcinisala sam se i revakcinisala u osmom mesecu trudnoće i najverovatnije zahvaljujući vakcini zasada prolazim sa blažim simptomima. Hvala lekarima koji su mi objasnili šta su prednosti vakcinacije - zaključuje glumica.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Kako je porodiljama obolelim od korona virusa?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)