MEGAN JE BIVŠEG MUŽA ZGAZILA I OSTAVILA: Brat vojvotkinje od Saseksa progovorio o detaljim njenog prvog braka - ista sudbina čeka i Harija?

Novosti online

14. 10. 2021. u 23:04

MEGAN Markl udata je za britanskog princa Harija, a ono što je izazvalo pometnju u javnosti nakon što se saznalo da će se par venčati, jeste činjenica da je glumica iza sebe već imala jedan brak.

МЕГАН ЈЕ БИВШЕГ МУЖА ЗГАЗИЛА И ОСТАВИЛА: Брат војвоткиње од Сасекса проговорио о детаљим њеног првог брака - иста судбина чека и Харија?

Foto: Printscreen/Instagram

Naime, Megan je bila udata za Trevora Engelsona nešto manje od dve godine. Tomas Markl, brat vojvotkinje od Saseksa, odlučio je da uđe u popularan televizijski šou program "Big Brother VIP", a već na samom početku "razvezao je jezik" o svojoj slavnoj polusestri.

Ranije je Markl o svojoj sestri govorio da je plitkoumna i koristoljubiva i tvrdio da je time upozoravao princa Harija, a ovog puta je rekao kako je njihov brak osuđen na propast, uprkos činjenici što s poznatom sestrom nije razgovarao 10 godina. Tvrdi kako je Megan svog prvog supruga "potpuno zgazila", a veruje da ista sudbina čeka i Harija.

- Frajer s kojim je prvi put bila u braku nije prošao dobro. Zgazila ga je i na kraju ostavila - rekao je Tomas učesnicima u rijaliti šou.

Foto: Printskrin

Megan Markl je s Trevorom Engelsonom u braku bila od 2011. godine, a razveli su se nakon manje od dve godine, a kao razlog razilaženja naveli su nepomirljive razlike među supružnicima. Ipak, nakon grubih Tomasovih reči, mnogi su stali u odbranu vojvotkinje s tvrdnjama da je njen brat nju uopšte ne poznaje, kao i da on princa Harija nije ni upoznao.

Podsetimo, Tomas nije bio pozvan na kraljevsko venčanje, a sudeći po njegovom učešću u rijalitiju, čini se da želi da se proslavi na račun mlađe sestre.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)